maandag 22 maart 2010

Over SDFR & lid worden

Bij SDFR fietsen alleen dames mee. Er wordt op een hybride- of een racefiets gereden. De gemiddelde snelheid ligt tussen de 26 en 30 km/uur. De training is op maandagavonden van april t/m september. We verzamelen in het centrum van Rotterdam aan de voet van de noordkant van de Willemsbrug. Meestal starten we om 19 uur, in het begin en einde van het seizoen iets eerder. De trainingsduur is 2 tot 2,5 uur. We fietsen routes van 45 tot 70 km in de omgeving van Rotterdam o.a. door het Loetbos, langs de Rotte, de Ackerdijkse plassen of de Oude Maas.

Lid worden?

Onze damesfietsclub staat open voor alle vrouwen die zich kunnen aansluiten bij het tempo dat wij rijden. Lid worden en lid zijn kost niets. We verwachten wel dat je een clubshirt aanschaft. Je kunt 1 of 2 keer meefietsen voor je beslist om lid te worden. Leden worden toegevoegd aan onze mailgroep.

De regels die SDFR hanteert zijn algemeen gebruikelijk in de wielerwereld. Lees deze voordat je de eerste keer met ons mee gaat fietsen. Een helm dragen is verplicht!

Stuur een email of meld je aan op Facebook om voor een eerste keer mee te fietsen of voor meer informatie.

Andere ritten dan de trainingsrit op maandagavond

Ook op woensdagavond, vrijdag- en zondagochtend wordt er door een aantal dames gefietst. Afspraken worden via een Whatsappgroep gemaakt. Stuur je telefoonnummer met vermelding van je naam naar het SDFR emailadres om je aan te melden (voor leden!).

Verder kan iedereen een toertocht plannen op een dag in het weekend, met een variatie in afstand van 60 tot 160 km. Ook doen we wel eens samen aan een georganiseerde toertocht mee.